Известие

Collapse
No announcement yet.

мога ли да карам алфа 1.4 тс с 16 цола джанти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• мога ли да карам алфа 1.4 тс с 16 цола джанти

ште се ма4ии ли алфата с 16 ки до сега сам я карал с 15' но искам да си слойа 16 с yokohama prada 205/45/16 дали ште е добре ?

перфектна ше е
    няма да се мъчи повече от сега
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

И дупките ще ти се отразяват още по-добре (особено на джоба)!!!
      Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

Нема да се плашиш...АЗ от 13-ки бях вдигнала летвата на 205-50-15 на кола която беше 75 коня
        Не мисля че ще имаш кои Знае какви дертове
        Grande Punto 1.9 Sporт
        98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

ц

незнам братле за йоба ми но по моита алфа досега сам наринал 7000 а сам иа купил за 5500 то е ясно 4е наште патишта са само за лада 1600 ,аз сам фен и сам осазнал цената да си алфист

Comment

Е аз съм и с Лада 1600 и съм псевдо алфист и вервай ми , карай си ладата

Comment

д

аз не искам да обия никои 4е кара лада просто питах за 16' цола джанти как ште се дарйи колата ,а един сает от мен остави си ладата пред вас на паркинг и си купи 145 двъвалка ште разбереш какво е истинската маниа

Comment

Re: д

Първоначално публикувано от Boshev
                аз не искам да обия никои 4е кара лада просто питах за 16' цола джанти как ште се дарйи колата ,а един сает от мен остави си ладата пред вас на паркинг и си купи 145 двъвалка ште разбереш какво е истинската маниа
                Е той имаше Алфа двувалка, но му беше много бърза и си купи BMW
                Иначе си слагай 16" на Алфа-та и не се притеснявай за дупки или други глупости Може да вдигне разхода с 0,5/100 но си заслужава - ще стане по-стабилна
                sigpic

Comment

h

хехехе ами така де ..........мерси приател аз и без тоба ште ги купиа тиа 16 много ме кефят петола4ки borbet type -a сас борд много яки а за гумите ниама смисал да гожоря yokohama- prada 205/45

Comment

Не че искам да та разубеждавам, ама май трябва да почакаме още малко бат Бойко да оправи дупките, че инече както казва мой приятел "това не е каране, а мъчение", след това махна 17" ките е сега е твърдо на 15".

Инече колата ще има супер гъзарски вид със 16-ки и наистина ще е по добре, само па джоба да не ти се отрази много.

П.С. Сега видях, че си от Русе
                    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                    Opel Astra J GTC

Comment

е

От Русе сам ама те пътиштата са еднакжо лаиняни на всякаде ама ште жнимажам пове4е като карам да не улазям хехехе ъ дупки

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
                        Е той имаше Алфа двувалка, но му беше много бърза и си купи BMW
                        Иначе си слагай 16" на Алфа-та и не се притеснявай за дупки или други глупости Може да вдигне разхода с 0,5/100 но си заслужава - ще стане по-стабилна
                        Къде? В дупките ли? И колко често ще цепи гуми и изправя джанти???
                        Това не е Швейцария тук.
                        Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

Първоначално публикувано от ALFA33S16V
                          Това не е Швейцария тук.
                          Абе ти от кога караш с 16-ки и колко си сцепил че взе и на хората да даваш акъл
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Re: h

хехехе ами така де ..........мерси приател аз и без тоба ште ги купиа тиа 16 много ме кефят петола4ки borbet type -a сас борд много яки а за гумите ниама смисал да гожоря yokohama- prada 205/45
                            ако си ги купил тия гуми, ок
                            но ако още не си, пробвай да намериш 205/50 .... все пак това с дупките не е за пренебрегване
                            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                              Първоначално публикувано от ALFA33S16V
                              Това не е Швейцария тук.
                              Абе ти от кога караш с 16-ки и колко си сцепил че взе и на хората да даваш акъл
                              Аз карам с на 60 височина и вече застрахователите не искат да ме видят заради сцепени гуми и зикривени джанти. Така, че .... А и не забравяш ли, че ниската гума предава всички удари на ходовата част?
                              Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

Working...
                              X